2014. november 20., csütörtök

Manchester United: Az üröm mellé egy kis remény...

Ezen minutumban még kérdéses, hogy ki védi a hétvégi Arsenal elleni bajnoki rangadón a Vörös Ördögök kapuját. Mint ismereted David de Gea a United első számú portása sérülést szenvedett a válogatottban, ám van remény a hétvégi szerepvállalására.  

A 24 esztendős spanyol válogatott kapuvédő edzésen sérült meg, ujjaival akadtak problémák. Akkor a Vörös Fúria orvosai négy hetes pihenős jósoltak. Manchesterben már másként látják a dolgot és nem tartják kizártnak, hogy szombatra játékra kész állapotba hozzák a sérült kezet. De megéri-e kockáztatni egy súlyosabb sérültes!? A szakembere jelen pillanatban 80 százaléknyi esélyt adnak arra, hogy De Gea a gólvonalon találja magát, a végső döntést azonban majd Van Gaal hozza meg.

Az ürömben van tehát egy kis remény, de a helyzet az összképet tekintve katasztrofális, ugyanis Van Gaal sakkozhat a kezdőcsapat összerakásánál. igen ám, de kevés a bábu, kis túlzással a fél keret sérült. A védelemből kidőlt Phil Jones, Marco Rojo, Rafael és Jonny Evans is, ezáltal mindössze négy egészséges védője van a csapatnak. A középpályán Michael Carrick mellett Daley Blind is harcképtelen, míg Jesse Lingard sem bevethető. Ángel Di Maria játéka is kérdéses...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése