2014. október 14., kedd

Rooney és a téli megaüzlet

Közeledik a téli átigazolási időszak és már most hallat magáról a megszokott Wayne Rooney-saga, mely szerint az angol válogatott támadó a télen klubot válthat. Összegezve az elmúlt évek pletykáit lassan egy komplett könyvet adhatnánk ki, miközben a szóban forgó játékos még mindig a Manchester United játékosa. Vajon így lesz ez januárban is? 

Rooney a zsurnaliszták szárnyán már megjárta Madridot és számos futballnagyhatalomnak számító várost. Piaci értékét tekintve a transfermarkt.de 45 millió euróra taksálja árát, ehhez azonban párosul egy 2019 nyaráig szóló kontraktus, így aki meg akarja szerezni a támadót mélyen, jócskán piaci ár fölött a zsebbe kell. hogy nyúljon. Ezen adatok tudatában a lehetséges kérők köre igen csak leszűkült, szemünk előtt pedig jelenkorunk újgazdag pénzes klubjai lebegnek, melyek közül a Manchester City már ki is húzható, lévén az egy megbotránkoztató transzfer lenne. Persze soha se mond hogy soha...!

Angol sajtóhírek szerint az AS Monaco a télen visszautasíthatatlan ajánlattal állhat elő, mint a Manchester United, mind pedig a játékos részére. Igazi megaüzletről suttognak, ám ezt kezeljük szín tiszta spekulációnak. Emellett természetesen a Paris Saint-Germain neve is ott van a kalapban, őket sem szabad leírni.

Falcao nyári érkezésével három klasszis csatára lett a Vörös Ördögöknek és több ízben lehetett már hallani, hogy valaki ezáltal a távozás ösvényére léphet. Hogy ez Rooney, vagy Van Perise lesz, nem lehet tudni, de miért ne tarthatná meg mindhárom kiváló játékosát az együttes, amennyiben Van Gaal terveiben mindannyian kezdőként szerepelnek...

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése