2014. október 30., csütörtök

Német Kupa: Otthon a Bayern, idegenben a Dortmund - Íme a nyolcaddöntő párosítása

Kedden és szerdán volt esedékes a Német Kupa 2014/2015-ös kiírásának 2. fordulója, avagy megfeleződött a mezőny és immáron csak 16 együttes van harcban. Csütörtökön a nyolcaddöntők sorsolását is megtartották. Íme a párosítás! 

A sorozatnak 18 élvonalbeli együttes vágott neki, ám mostanra, mindössze kilencen maradtak, a társaság szépen lemorzsolódott. Versenyben van tehát hét alacsonyabb ligás csapat, négyen képviselik a másodosztályt, ketten a harmadosztályt, míg van egy negyedik ligás együttes is a Kickers Offenbahc személyében.

A Borussia Dortmund idegenbe látogat a harmadik ligás Dynamo Dresdenhez, míg a Bayer otthon fogadhatja a tavaly még Bundesliga részvevő Braunschweig csapatát. A Liverkusen ellenfele a Kaiserslautern lett, mely a másodosztályban feljutási vágyakat szövöget, míg a legjobban a Mönchengladbach járt az Offenbach ellenében. A Freiburg és a Köln összecsapása Bundesliga csapatok párharcát hozza.

Ami a maygar résztvevőket illeti, Szalai Ádám és a Hoffenheim Az Aalen vendége lesz, míg Kalmár és az RB Leipzig a Wolfsburg legjobbjait fogadja.

A mérkőzéseket 2015. márcus 3-án, illetve 4-én rendezik.

Német Kupa, Nyolcaddöntő:
Bayer Leverkusen - Kaiserslautern (II.)
Kickers Offenbach (IV.) - Mönchengladbach
Bayern München - Braunschweig (II.)
Aalen (II.) -  Hoffenheim
RB Leipzig (II.) - Wolfsburg
Bielefeld (III.) - Werder Bremen
Freiburg - 1. FC Köln
Dynamo Dresden (III.) - Borussia Dortmund

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése