2014. szeptember 4., csütörtök

Fordulat Reus ügyben, elkelt a Dortmund ásza - sajtóhír

Az El Confidencial információi szerint Florentino Pérez a Real Madrid elnöke áttörést ért el Reus-ügyben, így a királyiak előnyre tettek szert a többi kérővel szemben. A BVB ásza jövő nyáron a spanyol fővárosba költözhet. "Titkos" paktum született...

A nyár folyamán az FC Barcelona, az Arsenal, a Manchester United és a Bayern München is élénk érdeklődést mutatott a Nationalelf egyik, ha nem a legjobb játékosa iránt. Természetesen a Real Madrid sem közömbösen tekint, illetve tekintett a BVB sztárjára, most pedig úgy fest, komoly lépéselőnybe kerültek a riválisokkal szemben. 

Hogy miről is van szó!? Nos, amennyiben a hírek helytállóak, a Real Madrid és a Dortmund megegyezett abban, hogy a királyiaknak elővásárlási joga lesz jövő nyáron, illetve a német klub minden a játékossal kapcsolatos történésről, érdeklődésről értesíti a galaktikusok vezetőségét.

Persze ezt nyugodtan kezelhetjük spekulációként, egy dolgot azonban ne feledjünk, tavaly Ter Stegen átigazolása is ugyan így lett megszellőztetve, a jelenlegi állapot pedig ismert!

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése