2014. augusztus 15., péntek

Reus távozik Dortmundból, hoppon maradnak az eddigi kérők - sajtóhír

Új fejlemények vannak Marco Reus jövőjét illetően, a spanyol sajtó úgy tudja, az Atletico Madrid is bejelentkezett a német válogatott klasszisának játékjogáért, s immáron csak a kluboknak kellene dűlőre jutnia, Reus és a Matracosok állítólag megegyeztek. 

Korábban Dortmundban azt hangoztatták, hogy egyik, ha nem a legnagyobb kincsük nem eladó, ám a hatalmas nyomás úgy fest, ráhatással bírhat Reus jövőjére. Korábban az FC Barcelona volt az első számú kérő, ám tisztázatlan okok miatt a finisben megszakadt a transzfer, jelenleg pedig Reus nem kíván katalán mezt ölteni, mondván fél attól, hogy kevés szerep jutna számára Enrique együttesében.

Potenciális kérő a Manchester United, mely Hummels játékjogára is vadászik és bizony jóval több pénzt ajánlhatnak, mint az Atletico Madrid, ez pedig buktató lehet a Matracosok számára, ahogyan az is, hogy a Bayern München is feni a fogát újabb dortmundi áldozatára. 

A hírek szerint az Atletico Madrid 27 millió euróval szúrná ki a BVB szemét, mely jócskán áron aluli ajánlat. A forrás azt is részletezi, hogy 17 milliót fizetne most az Atletico, a fennmaradó 10 milliót pedig januárban. 

Anyagi szempontból tehát nem valami kecsegtető a madridi ajánlat, ám ott van a kivásárlási záradék, az idő pedig pered. Azt pedig minden bizonnyal Dortmundban sem szeretnék, hogy előbb, vagy utóbb a Bayern München kezén legyen egy újabb klasszisuk. Illetve azt se feledjük, hogy maga Reus mit akar, hizsen azért némi beleszólása van a dologba.

Reus kontra Atletico ügyben rövidesen újabb fejlemények várhatóak, természetesen forró dróton követjük az eseményeket...

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése