2014. augusztus 8., péntek

Ezt az üzletet Guardiola csúnyán bebukta

Lehull a lepel, Keylor Navas, a Real Madrid elnökének Péreznek és egy kiváló kapcsolatnak köszönheti, hogy álmai csapatába szerződhetett. Eközben Guardiola törheti a fejét... 

Mint ismeretes a Bayern München labdarúgócsapata, pontosabban Pep Guardiola versenyhelyzetet szeretne teremteni kapusposzton, ehhez azonban egy kiváló kvalitásokkal rendelkező kapuvédőre lenne szükség, egy olyan játékosra, aki képes megszorongatni a világ egyik ha nem a legjobb kapuvédőjét Neuert.  

Nem titok, hogy a Real Madrid és a Levante első embere kiváló kapcsolatot ápol egymással és a világbajnokságon nyújtott teljesítményével Keylor Navas felkeltette Carlo Ancelotti érdeklődését, igen ám, de utólag most már tudjuk, a Bayern München is felvette a kapcsolatot a spanyol kiscsapattal és letette az asztalra a kivásárlási árat. Ekkor Quico Catalan a Levante első embere értesítette Pézert, aki egyből ugrott, az pedig már nem volt kérdés, hogy Keylor Navas mit választ, természetesen álmai klubját, ahol nagy eséllyel pályázik az első számú kapusposztra, míg Münchenben szinte biztos padozott volna.

Ez az üzlet tehát nem jött össze Guardiola számára, a spanyol tréner csúnyán bebukta a transzfert, a német rekordbajnok, most Pepe Reina megszerzésén dolgozik.

Arrow 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése