2014. augusztus 8., péntek

Bajnokok Ligája: Török túra előtt az Arsenal, jól megszívta a Napoli

Délben az UEFA nyoni központjában kisorsolták a Bajnokok Ligája rájátszásának bajnoki, illetve nem bajnoki ágának párosításait. Ezt követően 13 órai kezdettel az Európa Ligában sorsolnak, ahol érdekelt lesz a Debrecen is. 

A Debrecent kiejtő BATE Borisov a szlovák bajnok Slovan Bratislava együttesét kapta, ennek tudatában pedig fájhat a fejünk, hiszen verhető csapatról van szó, a Loki könnyedén a főtáblán találhatta volna magát, persze, ha a magyar csapat jut tovább, előfordulhat, hogy más lett volna a kiemelési sorrend és az egész párosítást. De mint tudjuka futballban a ha és a mi lett volna nem játszik. A Maribor elvileg a Celtic ellen készülhet, ugyanis jogtalan szerepeltetés miatt kizárták a Legia Warszava együttesét, mely egyébként 6-1-es összesítéssel verte ki a skót bajnokot, az ítélet nem jogerős, a lengyelek fellebbeztek. A Gulácsi Pétert is foglalkoztató Salzburg a svéd Malmö ellen vívhatja ki a főtáblára kerülést.

Ami a nem bajnoki ágat jelenti, az Arsenal csakúgy mint tavaly, idén is török túrára készülhet, akkor a Fenerbahce 5-0-ás összesítéssel zúgott ki, ezúttal a Besiktas áll Arsene Wenger tanítványainak útjába. A slágerpárharc egyértelműen az olasz Napoli és a spanyol Athletic Bilbao összecsapása lesz, egyik fél sem örülhet a másiknak, bizonyára mindketten el tudtak volna képzelni könnyebb ellenfelet is.

Bajnokcsapatok rájátszása:
Kiemelt csapatok: Salzburg, Steaua Bukarest, APOEL, BATE Borisov, Ludogorets
Nem kiemelt csapatok: Maribor, Legia Warszava/Celtic, Slovan Bratislava, Malmö, Aalborg

Maribor – Celtic/Legia Warszava
Salzburg – Malmö
Aalborg – APOEL
Steaua Bukarest – Ludogorets
Slovan Bratislava – BATE Borisov

Nem bajnoki ág:
Kiemelt csapatok: Arsenal, Porto, Zenit, Leverkusen, Napoli
Nem kiemelt csapatok: Athletic Bilbao, Lille, Köbenhavn, Standard Liege, Besiktas

Besiktas – Arsenal
Standard Liege – Zenit
Köbenhavn – Leverkusen
Lille – Porto
Napoli – Atletic Bilbao

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése