2014. július 19., szombat

Drogba két ajánlat közül választhat

Nagy döntés előtt áll az utóbbi évtized egyik, ha nem a legnagyobb afrikai labdarúgója az elefántcsontparti támadó Didier Drogba, akinek két ajánlat közül kell választania. A kérdés nagyon egyszerű, London vagy Torinó!? Játékos vagy játékosedző!? 

A 36 esztendős támadó szerződése lejárt a Galatasaray együttesénél, így jelenleg szabadon igazolható. Ezt a lehetőséget a Juventus ki is szeretné használni, mely a hírek szerint két éves kontraktust és igen kedvező anyagi feltételeket kínál. Az Öreg Hölgy ajánlatával szemben áll Jose Mourinho és a támadó sikereinek helyszíne London, azon belül pedig a Chelsea, mely a szakmai stábban kínálna munkát, mely Drogba visszavonulását is jelentené egyben. A Sky Sport információi szerint könnyen elképzelhető, hogy a veterán támadó szögre akasztja a stoplist és befejezi aktív pályafutását.

Didier Drogba a Chelsea történetének egyik legnagyobb játékosává nőtte ki magát 341 mérkőzésen 157 gólt és 86 gólpasszt jegyzett. Bajnoki címeket, kupagyőzelmeket ért el a londoni kékekkel és győztes gólt lőtt a Bajnokok Ligája döntőjében.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése