2014. június 19., csütörtök

Madridból erősített a Porto - hivatalos

Portóban folytatja pályafutását a spanyol labdarúgás egyik legnagyobb tehetsége, az Atletico Madrid saját nevelésű játékosa Óliver Torres. 

A mindössze 19 esztendős tehetség spanyol bajnoknak mondhatja magát, ugyanis több ízben pályára lépett a La Ligában, illetve a Bajnokok Ligája csoportküzdelmeiből is kivette a részét élvezvén Simeone mester bizalmát. A viszonylag kevés lehetőség és a fejlődés érdekében aztán januártól kölcsönben a Villareal csapatát erősítette, most azonban a Porto csapott rá le.. A portugál klub és maga a bajnokság remek ugródeszka lehet Torres számára, akinek nagy jövőt jósolnak a szakemberek.

Piaci értékét a transfermarkt.de már most 8 millió euróra taksálja, szerződése pedig lejárt a Matracosokkal, így nagy valószínűséggel ingyen távozott. Ezt nevezzük remek fogásnak...! Fogadni mernénk, hogy rövid időn belül a Porto remek pénzt csinál belőle...

Az ifjú titán jelenleg a spanyol U21-es válogatott stabil tagja, mind irányítóként, mind pedig támadó középpályásként megállja a helyét.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése