2014. június 16., hétfő

Dortmundból érkezhet középpályás Újpestre!

Nebojsa Vignjevics  vezetésével az Újpest labdarúgócsapata megkezdte a felkészülést a 2014/2015-ös szezonra. A keretben jelentős változások várhatóak, a hírek szerint több mint tíz légióst engendnek szélnek, míg lesznek olyanok, akiket kölcsönadnak. Természetesen nem csak távozók, érkezők is lesznek, két próbajátékos ott volt az első edzésen. 

Az egyikőjük a Borussia Dortmund második csapatában játszó Jérémy Serwy, aki a középpályán mozog otthonosan, a 24 esztendős belga korábban a Zulte Waregem és a Charleroi csapatában játszott.

A másik próbajátékos Laércio Cordeiro de Morais egy 21 esztendős fiatal brazil hátvéd, aki hazájában a Bahia együttesében nevelkedett.

Sorsukról a későbbiekben dönt majd a szakmai vezetés.

Ami a távozókat illeti, a klub hivatalos honlapja őket nevezte meg és köszönte meg a klubért tett munkájukat: Simon Ligot, Lansana Sagna, Bojan Mihajlovics, Pierre-Yves Ngawa, Nebojsa Koszovics, Hisham Abdallah Said, Nikolas Proesmans, Jean-Marc Makusu Mundele, Jarmo Ahjupera és Elhadji Sidibe. Míg a klub két spanyolja José María Antón és Juanan megfelelő ajánlat esetén szintén ezen társaságot erősítheti.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése