2014. április 18., péntek

Hosszabbította az Everton kulcsembere

A Premier Leagueben szereplő Everton labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be Tim Howard szerződéshosszabbítását. Az új kontraktus értelmében a veterán hálóőr 2018-ig áll majd a klub alkalmazásában. 

A 35 esztendős amerikai hálóőr 2007-ben érkezett a Manchester United csapatától Liverpool kékebbik felébe, s azóta masszívan őrzi csapata kapuját. Túl van több mint kétszáz mérkőzésen a klub színeiben, sokan pedig példaképként tekintenek fel rá.

A csapat vezetőedzője Roberto Martínez láthatólag örült a jó hírnek és elmondta - "Ha az emberi értékeit nézed, és azt, hogy milyen hatással van a fiatalokra, akkor kijelenthető, hogy egy tökéletes példakép a klubnál. Jó fiatal kapusaink vannak, akik követheti a példáját, és ezért is nagyon jelentős, hogy hosszú időre elkötelezte magát az Evertonhoz."

Az Everton egyébként nem várt jó szezont fut, a csapat jelenleg ötödik és harcban van a Bajnokok Ligája indulást érő negyedik helyért. Ebben oroszlánrészt vállal Howard, aki rengeteget dolgozik és nagyon magabiztos, jól irányítja az előtte dolgozó védelmet. A liverpooli csapat kapta a második legkevesebb gólt a bajnokságban.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése