2014. február 7., péntek

Londonból érkezhet a PSG új kapusa

Érdekes hírek láttak napvilágot, mely szerint a Paris Saint-Germain a nyáron kivetné hálóját a Tottenham kapusára Hugo Lloris személyében. A cikk, melyet a Metro közölt azért is érdekes, mert Salvatore Sirigou  személyében egy nagyon értékes és jó hálóőre van a francia csapatnak, akinek távozásáról eddig nem kaptak szárnyra pletykák. Bár egy dolgot meg kell jegyezni, a fővárosi klub láthatóan, tudatosan igyekszik hazahozni a legértékesebb francia labdarúgókat! 

A hír szerint a Paris Saint-Germain abban az esetben környékezi meg a francia válogatott első számú hálóőrét, amennyiben a Spurs a bajnokság végeztével nem ér el Bajnokok Ligája indulást érő helyezést és hát lássuk be esély az van, de elenyészőnek mondható. 

Hugo Lloris 2012-ben a Lyon együttesétől szerződött az angol fővárosba és azóta elmozdíthatatlan a kapuból. Igen ám, de a Bajnokok Ligája nagyon vonzó lehet egy játékos számára, az évek pedig peregnek, így komoly döntés elé állíthatják a hálóőrt és mint tudjuk, Párizsban a pénz nem akadály. A transfermarkt.de 16 millió euróra becsli a kapuvédő árát, akinek 2016 nyaráig szóló szerződése van.

Na de mi lesz Salvatore Sirigou, aki a kezdetektől tagja a nagy építkezésnek, 2011 óta védi a fővárosiak kapuját és mostanra klasszis hálóőrként emlegetik, elnyerte a közvélemény bizalmát teljesítményével. Nem igazán látunk különösebb okot a váltásra, persze a háttérben zajló dolgokról nem tudhatunk. Sirigou minden esetre az egész szezont figyelembe véve 30 meccsen lépett pályára és mindössze 24 gólt kapott, ebből 13 mérkőzést gól nélkül hozott le.

Nyáron meglátjuk, hogyan alakul a mandula, elsőre egy jó pletykának tűnik, aztán ki tudja...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése