2014. február 15., szombat

Felélbredt téli álmából, s hármat vágott az Atletico

Sorozatban három elszenvedett vereség és rúgott gól nélküli meccseket követően a Valladolid elleni hazai bajnokin feléledt téli álmából az Atletico Madrid, mely ha ideiglenesen is de ismételten az élre állt a spanyol labdarúgó-bajnokságban. 

Atletico Madrid - Valladolid 3-0 (2-0)
G: Garcia (3.), Diego Costa (4.), Godin (74.) ill. -

Szó szerint igazi hengerrel kezdte a mérkőzést a hazai csapat, mely a negyedik percben már két gólos előnyre tett szert. A 3. percben Gabi beadását követően Garcia lőtte a labdát Mario kapujába, majd mielőtt eszmélni tudtak volna a Valladolid játékosai már jött is a második találat. Ezúttal Garcia indította remekül Diego Costát, aki bár a kapu közepébe lőtt, a kapuvédő így sem tudott hárítani. Aki esetleges kiütésre számított volna, annak szarvát a csapatok gyorsan letörték, mert konkrétan ezt követően mezőnyjáték lett úrrá a "sztyeppén". A félidőt jelző bírói síp úgy harsant fel, hogy a két gólon kívül egyik fél sem talált kaput.

 A második játékrészben aztán ismételten magához tért a hazai csapat, vagy fogalmazzunk úgy, hogy igyekezett ötbbet tenni a harmadik gólért. Előbb Guerra, majd Mario Suarez előtt adódott lehetőség, de a protonok és neutronok a hálóban kikötni kívánó labda ellen voltak. A 74. percben aztán sem a kémia sem pedig a fizika nem szabott gátat, Godin fejese a hálóban akadt el, mely nem jelentett mást, mint egy újabb találatot. Az Almeria elleni bajnoki vereség és a Real Madrid elleni oda-visszavágós kupakudarc után tehát jött az újabb "Matracos" siker, míg a Valladolid továbbra is hátulról bronzérmes. 

Pénteken játszották:
Elche - Osasuna 0-0

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése