2014. február 6., csütörtök

A Monaco elhappolhatja az Inter kieszemeltjét

A Goal értesülései szerint igen komoly szándékot mutat az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale arra, hogy a szezon végén megszerezze a Manchester United védőjét Nemanja Vidicet, akinek szerződése lejár. A levesbe azonban beleköphet az AS Monaco, mint tudjuk a pénz nagy úr! 

A szerb válogatott középső védő szerződése lejár a szezon végén, Silvano Martina a labdarúgó ügynöke pedig jelezte, nincsen nagy esély a hosszabbításra, pártfogoltja minden bizonnyal továbbáll a nyáron nyolc manchesteri esztendő után. A 32 esztendős játékos iránt többen is érdeklődnek, ezt Martina is jelezte, aki elmondta, nem lesz nehéz új klubot találni, lehet majd válogatni a legjobb ajánlatok közül.

Az Inter a hírek szerint egy két esztendős kontraktust szeretne kötni, ám a transzfer megrekedhet anyagi síkon, ugyanis a milánóiak elnöke Erick Thohir jelezte, nem kíván 48 ezer eurónál többet fizetni hetente, illetve nem tudja garantálni, hogy nagyobb összegről meg tudnak egyezni. Ez azért lehet érdekes, mert Vidic ennél jelenleg jóval többet 120 ezer eurót keres hetente. Itt jön képbe az AS Monaco, mely mint tudjuk jó nagy pénzkupacon épül újjá, s próbálja meg visszaszerezni régi fényét. Ha valaki, akkor az arab tulaj megadhatja a fizetési igényt, sőt egy-egy ilyen transzfernél sokat nyomhat a latba, ha van aláíráspénz...

Nos, az egész még a jövő zenéje, meglátjuk nyáron mi lesz!

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése