2014. január 6., hétfő

Felkészülés: Szalai duplája fordítást és győzelmet ért

Németországban ilyenkor hagyományosan szünetet tartanak a csapatok, így jelenleg a Bundesliga leálláson megy keresztül. A játékosok pihenhetnek egy kicsit, visszanyerhetik formájukat, ám elkényelmesedni sem szabad, így hagyományosan barátságos meccseket kötnek le. Hétfőn a Hamburg mellett a Schalke 04 is pályán volt, a csapatok felemás napot zártak. 

Arema Cronous (indonéz) - Hamburger SV  2-2 (1-2)
G: C. Gonzáles (34.), Sunarto (55.) ill. Van der Vaart (23.-büntető), Jansen (44.)

A hamburgi csapat vezetői indonéz ellenfelet választottak az Arema személyben és természetesen ilyenkor nem az eredmény a fontos, de bizony beletört a német csapat bicskája alacsonyabban jegyzett ellenfelébe. Hiába sikerült egy gólos vezetéssel fordulni, Sunarto révén egyenlíteni tudtak az indonézek.

Al-Gharafa (katar) - Schalke 1-2 (1-0)
G: Nené (26.) ill. Szalai (49., 57.)

A szalai Ádámot is foglalkoztató, a Bajnokok Ligájában a Real Madrid ellen készülő Schalke a 14 csapatos katari pontvadászat hetedik helyezettjével csapott össze. Nagy meglepetésre Nené találatával az Al-Gharafa szerzett vezetés és előnyét az első játékrész végéig meg is tudta őrizni. A folytatásban azonban nem volt ellenszer Szalai Ádámra, aki előbb a 49., majd az 57. percben is betalált és ezzel beállította a 2-1-es végeredményt.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése