2013. december 25., szerda

Törökországba csábítják a Lazio csatárát

Több nemzetközi sajtóorgánum is arról számolt be, hogy a Trabzonspor vezetői kacérkodnak Sergio Floccari a Lazio olasz csatárának szerződtetésével. 

A két klub egy csoportban szerepelt az Európa Ligában és a török klub vezetői két meccsen is megnézhették sajátjaik ellen Floccarit, aki meggyőző teljesítményt nyújtott és kétszer is beköszönt az olaszok hálójába. 

A 32 esztendős támadó nem számít első számú csatárnak a fővárosiaknál, a sorban Klose és többnyire Vargas is megelőzi, idén bajnoki találattal még nem rendelkezik. A török csapat nyáron ingyen is megszerezhetné Floccari játékjogát, hiszen szerződése lejár, ám a források arról számolnak be, hogy a transzfer már januárban megtörténhet, nem kívánnak várni fél évet.

A transfermarkt.de 3,5 millió euróra becsli játékjogának árát, ám lejáró szerződése ezt lejjebb srófolhatja jócskán.

A Trabzon csupán nyolcadik a török bajnokságban, így ráfér a csapatra az erősítés, kérdés, hogy erre egy 32 esztendős, a veteránok közé tartó játékos-e a legmegfelelőbb választás. A csapatba kerülésért a brazil Paulo és a török Gural lehet a vetélytárs, előbbi 6, utóbbi mindössze 3 gólt szerzett eddig.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése