2013. december 27., péntek

Real Madrid: Újabb 100 milliós transzfer, a láthatáron amennyiben...

... Luis Suarez és a Real Madrid valóban egymásra talál, vagyis a királyiak képesek kifizetni az új szerződésbe foglalt kivásárlási árat, mely az aláírás óta vita tényét képezi. Nézzük mit tudunk eddig és mik a legfrissebb fejlemények.  

Ez első és legfontosabb, hogy Suarez meghosszabbította szerződését, melyben új kritériumok vannak belefoglalva, ám ezekről új és új, különböző hírek látnak napvilágot. A támadót és a Real Madrid csapatát erősen összeboronálja a sajtó, ám a Barcelona érdeklődéséről is lehetett olvasni. Tény, hogy a királyiak nem először fenik az uruguayi támadóra a fogukat, ám ennek komolyságát nem tudhatjuk.

A Goal nemrégiben arról írt, hogy a szerződésbe foglalt kivásárlási ár 60-70 millió font között mozog, míg Premier League, tehát rivális csapat nem vásárolhatja ki szerződéséből Suarezt. A Mirror másképpen tudja, a legfrissebb információk szerint külföldi klub 100 millió fontért, míg Premier League alakulat 130 millió font ellenében viheti a támadót.

Kérdés, hogy a madridi klub vezetői képesek-e kidobni újabb pénzhalmot az ablakon, vagy ezen kritériumok mellett is a támadó leigazolásának tervét szövögetik, netán keresik a kiskapukat.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése