2013. december 27., péntek

Diósgyőr: Három-négy játékos érkezhet

Az NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK harcban volt a bajnoki címért, ám az utolsó öt fordulóban nagyot fordult a világ Miskolcon, a csapat nem tudott nyerni és döntetlenekből csupán három pontot szedett össze. A klub sportigazgatója Kovács Zoltán most elmondta, hogy változásokat terveznek a keretben, ez azonban áldozatokkal járhat. 

A szakember a klub hivatalos honlapjának a következő képen nyilatkozott - „Folyamatosan dolgozunk. Megkezdtem az úgynevezett puhatolódzó tárgyalásokat a kiszemeltekkel. Van egy listám, hogy kiket látnék szívesen a DVTK-nál és ez a lista majdnem megegyezik Tomiszlav Szivics névsorával. Neveket nem szeretnék mondani, legyen elég annyi, hogy három-négy labdarúgó érkezhet a télen, de ha lesznek érkezők, akkor távozók is, mert a keret létszámán nem szeretnénk változtatni”

Okosabbak tehát nem igazán lettünk, csak a tény lebeg eddig a levegőben. A csapat negyedik a tabellán, ám lemaradása nagy, immáron kilenc pont a listavezető Debrecennel szemben. A nemzetközi kupaindulás is egy nagyon fontos célpont, az Európa Liga indulást érő harmadik hely két pontnyira van csupán. 

Kíváncsian várjuk, hogy kik lehetnek a kiszemeltek, szépen lassan, idővel mindenre fény derül majd.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése