2013. december 24., kedd

Chelsea: Mourinho az Inter ászát akarja

Egybehangzó sajtóértesülések szerint José Mourinho az Inter középpályására feni a fogát. A híreket a játékos ügynöke is megerősítette és azt is elárulta, hogy a transzfer már csak a két klubon múlik. 

A szóban forgó labdarúgó Fredy Guarín a milánóiak kolumbiai válogatott irányítója, akit az angol toppcsapatok élénken figyelnek, ám a legkomolyabban a Chelsea érdeklődik. Marcelo Ferreyra a játékos menedzsere a következő képen nyilatkozott - "Jártunk Londonban az Inter képviselőivel és a Chelsea vezetőségével találkoztunk! Megerősíthetem, hogy a Chelsea akarja Fredyt, innentől a két klubon áll a megegyezés. Amennyiben sikerül közös nevezőre jutniuk, akkor mi is megkezdhetjük a tárgyalásokat. Az átigazolás létrejöhet, de ha mégsem sikerülne, Fredy az Interben is jól érzi magát."

Guarín még 2012 januárjában szerződött a kék-feketékhez, akkor a Porto csapatát hagyta a háta mögött. Azóta minden sorozatot figyelembe véve 72 almalommal húzta magára az Inter mezét és ezen alkalmak során 13 gólt és 26 gólpasszt osztott ki. A transfermarkt.de 18 millió euróra becsli játékjogának árát, a hírek szerint pedig ekkora összeget lenne hajlandó letenni az asztalra a Chelsea fontra átszámítva.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése