2013. november 26., kedd

NB I: Európa a hátunkat nézi...

Érdekes statisztikára lettünk figyelmesek, miszerint van olyan statisztika, melyben a Mennyei Bajnokság magasan veri a világot. Természetesen nem egy világrengető és azt megváltó adatról beszélünk, de akkor is, ez a miénk! 

Fontos dátum jelenleg a magyar futballtörténelemben 2012.04.20., ugyanis utoljára ezen a mérkőzésen történt meg az, hogy egyik fél kapuja sem rezdült meg. Ez az bizonyos mérkőzés a Budapest Honvéd - Kecskemét mérkőzés volt. Azóta véget ért a 2012/2013-as bajnokság és jelenleg a 2013/2014-es szezon felénél járunk pontosan. Eltelt 172 mérkőzés úgy, hogy minden egyes találkozón született legalább egy találat. Hiába, úgy tűnik piciny hazánkban a játékosok szeretik szórakoztatni a közönséget, Magyarországon a gólínség nem divat! Belegondolva azért elég érdekes adat ez, nagy kíváncsisággal várjuk, hogy mely mérkőzés lesz az, mely hivatott ennek a csodálatos rekordnak a megdöntésére.

Egy biztos, érdemes arra fogadni, hogy a mérkőzésen esik gól! A statisztikák nem hazudnak!

Körülnéztünk Európa legrangosabb bajnokságaiban, más néven a Biszem-B@szom Ligákban, hol milyen messzire nyúlik ez a nagyszerű, de szinte sehol nem jegyzett statisztika! Nos, a legjobban a La Liga áll, ott kereken 30 meccse született legutóbb gól nélküli döntetlen. A spanyol pontvadászatot a Premier League és a Bundesliga követi egyaránt 17 meccsel, míg az olaszok (Serie A) elbújhatnak a Mennyei Bajnokság árnyájában, náluk ez a szám nulla, ugyanis az AS Roma hétfőn pont ilyen eredményt ért el a Cagliari ellen.

A cikk elolvasását semmilyen korosztálynak nem ajánljuk! Egyes sorok elolvasása megzavarhatja a figyelmet és súlyos lelki károsodást okozhat, ezért javasoljuk, hogy a cikk elolvasása előtt figyelmesen olvassák el, amit most éppen olvasnak...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése