2013. október 5., szombat

Új hős a "Vörös Ördögöknél, avagy nyögvenyelős fordítás a sereghajtó ellen

Újabb nyögvenyelős mérkőzésen van túl a Manchester United, mely ezúttal a sereghajtó Sunderland otthonában mutatott be  vergődő játékot. A regnáló angol bajnoknak továbbra sem megy, a sztárok keresik önmagukat. Még jó hogy vannak ifjú titánok! A meccs hőse egy 18 esztendős belga tehetség lett Adnan Junazaj akinek három pontot köszönhet a United. 

A találkozó remekül kezdődött hazai szempontból, a sereghajtó már az 5. percben megszerezte a vezetést Garden góljával. Az előny kitartott az első játékrész végéig, így hazai előnnyel vonulhattak a felek az öltözőbe. Mondani sem kell mekkora meglepetés volt ez, még akkor is, ha tudjuk, hogy a Vörös Ördögök milyen vergődésen, nehéz időszakon mennek keresztül. 

A második játékrészben aztán Moyes "felfedezettje" Adnan Januzaj hálálta meg a belé vetett bizalmat, a mindössze 18 esztendős ifjú titán két gólt jegyzett hat perc alatt, ezzel pedig megfordítva a mérkőzés állását. Több gól nem született, így begyűjtötte a három pontot a MU, mely így is csak a tizedik helyen áll a bajnokságban. A Sunderland pedig továbbra is a sereghajtó szerepkörében tetszeleg.

Adnan Januzaj, jegyezzék meg ezt a nevet, lehet sokan ma hallották először, de biztosra vesszük, hogy nem utoljára. Valószínűleg a belga ezzel megragad az első keretben...

Sunderland - Manchester United 1-2 (1-0)
G: Garden (5.) ill. Januzaj  (55., 61.)

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése