2013. október 5., szombat

Megtört a jég, végre nyertek Bogdánék

Nagy kő esett le a Bolton Wanderers szurkolóinak szívéről, ugyanis csapatuk a tizenegyedik fordulóban végre megszerezte első győzelmét, ezzel pedig remélhetőleg megindul majd felfelé a tabellán. 

A sikerben óriási szerepet játszott Bogdán Ádám, aki ezúttal is remekül védett, a csapat számíthatott rá. Nem mintha eddig gondok lettek volna a magyar válogatott hálóőr teljesítményével, hiszen csapata legjobbjaként emlegették, a kapott gólokról sokszor nem tehetett.

Az első áldozat a szintén szebb időket megélt Birmingham City csapata, mely hazai közönsége előtt szenvedte el a fájó vereséget. Beckford szerzett vezetést a 12. percben, melyre a második játékrészben Danns kontrázott rá. Zigic révén még sikerült a szépítés, de aztán Ádám lehúzta a rolót. 

A statisztikára tekintve láthatjuk, hogy a Bolton kétszer találta el a kaput és mindkettőből gól lett, míg Bogdán négy ízben is gól elöl mentette meg csapatát a túloldalon. Győzelmükkel elmozdultak a kiesőzónából, bár a forduló többi meccse még csak most következik, így lehetséges, hogy egyenlőre csak ideiglenes a kimozdulás. A csapat mérlege 1 győzelem, 5 döntetlen, 5 vereség és 9-18-as gólarány. 

Birmingham - Bolton 1-2 (0-1)
G: Zigic (69.) ill. Beckford (12.), Danns (64.)

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése