2013. október 31., csütörtök

Robben megcáfolta párizsba szerződését

Az utóbbi napokban igen csak felerősödtek azon pletykák, melyek szerint Arjen Robben a Bayern München holland válogatott sztárja szemezget a PSG érdeklődésével. 

Többen már a téli transzfert kezdték el borítékolni, ezt azonban már nem nézte jó szemmel a középpályás és a Bild-nek adott nyilatkozatában kinyilvánította véleményét - "Mindig megtisztelő, ha egy nagycsapat érdeklődést mutat irántad. Mindenki tudja ugyanakkor, hogy nagyon jól érzem magam a Bayernnél momentán. Nem tudok semmit a híresztelésről, és csak a futballra kívánok koncentrálni."

A pletykák akkor erősödtek fel, mikor is Guardiola és Robben, azaz edző és "tanítványa" között kisebb összezörrenés, nézeteltérés kerekedett. Ez azonban még nem ok arra, hogy egyből klubot váltson valaki, felnőtt emberek lévén, nézeteltérésüket minden bizonnyal tisztázták. 

Ettől függetlenül a francia klub érdeklődése még lehet valós! Robben szerződése 2015-ig szól a német rekordbajnokhoz, a 29 éves játékos jelenlegi piaci ára pedig 22 millió euró. Mondanunk sem kell, hogy Párizsban a pénz nem akadály. 

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése