2013. október 31., csütörtök

Lyon: A Monaco védője a célkeresztben

Nagy gondok vannak az Olympique Lyon háza táján  a csapat ugyanis hosszú idő óta nem látott mélyrepülést folytat, a francia bajnokságban pedig csupán a 14. pozíciót foglalja el, így nem csoda, hogy a télen a csapat erősítését tervezik. 

A védelem kész katasztrófa, 11 meccsen 15 gólt kapott a csapat, ehhez pedig nincsenek sem a tulajdonosok, sem pedig a szurkolók hozzászokva. A csapat utóbbi 5 bajnokijából egyet sem tudott megnyerni, így vészharangot kongatnak a korábbi sikercsapatnál.

A tervek már készülnek az erősítésre, a legfőbb célpont a védelem tengelyének stabilizálása lehet, melyre egy francia u21-es játékost néztek ki Nicolas Isimat-Mirint személyében, aki nyár óta az AS Monaco labdarúgója, ám még nem sok vizet zavart a hercegségieknél. A Valenciennestől érkező 21 esztendős védő igen komoly múltat tud felmutatni korábbi csapatánál fiatal kora ellenére, ám a Monaco színeiben még egyetlen perce sincsen, ez pedig lelombozza a tehetséget.

A Lyon a télen a hírek szerint kész ajánlatot tenni játékjogáért, mely a transfermarkt.de becslései alapján 4,5 millió euróra rúg, míg szerződése 2017-ig érvényes.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése