2013. október 23., szerda

Juventus: olasz válogatott csatár az újabb kiszemelt - sajtóhír

Nem telik el úgy hét, hogy a nemzetközi sajtó ne boronálna össze egy újabb és újabb támadót a regnáló olasz bajnok Juventus csapatával. Az újabb lehetséges érkező ezen a héten sem marad el, a Daily Mirror tudni véli, Conte legújabb terveit. 

A célpont az a Pablo Osvaldo, aki a nyáron hagyta el az AS Roma csapatát és a Premier Leaguebe igazolt a Southampton együtteséhez, mely az idei szezon meglepetéscsapata angol földön. A Szentek eddig belepiszkítanak a nagyok levesébe, ám inkább a csapat védelme van helyén, mint sem a támadójátéka. Osvaldo eddig hét meccsen lépett pályára és ez idő alatt egy gólt szerzett a Crystal Palace ellen. Azonban ne feledjük, a PL teljesen más stílust képvisel, mint a Serie A. Mourinho szavaival élve Schürle és Eto'o esetében, türelemmel kell lenni, míg megszokják a légkört, átveszik a ritmust. Nincsen ez másként Osvaldo esetében sem, akit azonban máris kiragadnának és visszacsábítanának olasz földre.

A hírek szerint a Juve nem kivásárolná a 12-szeres olasz válogatott támadót, hanem opciós joggal kölcsönvenné a szezon végéig. Osvaldo piaci értéke egyébként 15 millió euró és új szerződése 2017-ig szól.

Télen erre a pletykára is fény derül. hogy igaz volt-e, vagy sem.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése