2013. október 21., hétfő

Holland gólkirályjelöltet igazolhat a West Ham – sajtóhír

A Daily Mirror értesülései szerint a téli átigazolási időszakban ajánlatot készül tenni a West Ham United a Heerenveen izlandi válogatott csatáráért. 

Alfred Finnbogason remek formában futballozik, 8 bajnoki mérkőzésen 11 gólnál jár, ezzel pedig vezeti az Eredivisie góllövőlistáját. A találatok mellé gólpasszok is járulnak, ezen a téren háromnál jár a 24 esztendős támadó. A jó szereplés nem új keletű, hiszen tavaly 24 bajnoki gólig jutott Alfred, aki egyre csak jobb teljesítményt nyújt.

A Heerenveen igen nehéz helyzetben lesz a télen, amennyiben ragaszkodnak hozzá, ugyanis a “dögkeselyűk” már gyülekeznek és lecsapni készek, ahogy nyílik a kapu. A fő kérő ahogyan azt említettük a West Ham United lehet, arról azonban nincsen információ, hogy milyen összeget szánnának a transzferre. Ezáltal a kész tényekre hagyatkozunk, mely szerint a csatár piaci értéke 6,5 millió euró, ám ezen dobhat egy adagot a jó szereplés és a 2015-ig szóló szerződés.

Nem lesz könnyű dolga tehát a “Kalapácsosoknak”, az anyagiak mellett szinte biztosan lesz más kérő is, aki emelheti a licitet, a tétet.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése