2013. október 21., hétfő

AS Roma: Rossz hírek Tottiról

Rossz hírrel szolgáltak az orvosok az AS Roma szurkolói számára és szakmai stábja számára, a csapat emblematikus figurája, lelki atyja Francesco Tottira akár egy hónapos kihagyás is várhat. 

Mint ismeretes a fővárosi klub történelmi rajtot produkál, mely a mai napig tart, hiszen nyolc mérkőzéséből nyolcat megnyert a csapat. Tavaly ők kapták a második legtöbb gólt a bajnokságban, most azonban a védelmük egy betonfalra emlékeztet, csupán egy alkalommal rezgett a szezonban De Sanctis hálója.

A csapat egyik legjobbja pedig nem más, mint a veterán 37 esztendős Totti, aki nyolc meccsen 3 gólt és 6 gólpasszt jegyzett. A Napoli elleni bajnoki 33. percében azonban kényszerű csere várt rá, az orvosi vizsgálatok szerint pedig combsérülést szenvedett, mely akár egy hónapos kihagyást is jelenthet.

A jelentés szerint az elkövetkezendő másfél hétben folyamatos kezelések várnak Tottira, aki biztosan kihagyja az Udinese és a Chievo elleni bajnokit, míg a Torino és az újonc Sassuolo elleni szereplése kérdéses.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése