2013. június 25., kedd

Juventus: A Manchester City gólzsákjáról megegyeztek a felek - sajtóhír

Több egybemutató forrás is arról számol be (Sky Sport Italia, Gazzetta dello Sport, Tuttosport), hogy a Juventus és a Manchester City dűlőre jutott csatárügyben és megszületett a megállapodás, ezzel pedig hosszú ideje húzódó csatármizéria zárulhat le a Zebráknál. 

Tudni illik, Torinóban folyamatos téma egy sztárcsatár igazolása, ami legutóbb télen meghiúsult, gondolhatunk itt például Llorente vagy higuain ügyére. A kölcsönbe érkező Bendtner pedig nem tudott maradandót alkotni. 

Egy biztos, az érkezőre nagy nyomás hárul majd, hiszen "gólözönt" várnak tőle. Carlos Tevez a hírek szerint 9 millió euró ellenében hagyja el Manchestert és teljesítményének függvényében még 3 millió eurót zsebelhet be Pellegrini együttese. Ez összesen 12 millió eurót jelent, ami jócskán elmarad az argentin csatár piaci értékétől, mely 27 millió euróra rúg. Az alacsonynak mondható vételár a támadó szerződése miatt lehet, mely  még egy szezonra szólt a City csapatához, így ha pénz akartak belőle csinálni lépni kellett.

Ami a fizetést illeti 5,5 millió eurós éves fizetésről szól a fáma, ami heti közel 100 ezer uerót jelent. Ez persze nem hivatalos, csupán sajtóhír, de túl sokan állítják ezt. Az ügyben egyik klub sem szólalt meg.

Tevez az idei szezonban 34 meccsen 11 gólt és 13 gólpasszt jegyzett, így igen nagy szerepet vállalt csapata szereplésében.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése