2013. június 11., kedd

A La Ligából igazolt csatárt a Liverpool, ez aligha lesz elég - hivatalos

Korábban még úgy írtunk Iago Aspas leigazolásáról, hogy a Liverpool a kiesés ellen küzdő Celta Vigo csatárára pályázik. Nos, a Celta egy őrült hajrának köszönhetően megőrizte elsőosztályú tagságát, viszont legnagyobb értékét nem sikerült. 

A La Ligában idén 34 mérkőzésen pályára lépő Aspas igen nagy önrészt vállalt abban, hogy a csapat bennmaradt, hiszen 12 gólja mellett 5 gólpasszával segítette együttesét. Viszont a 25 éves csatár korántsem egy világklasszis játékos, nem egy Negredo, vagy egy Soldado, az imént említett két támadó is magasabb szintet képvisel, a Liverpool együttesére pedig ráférne a javuló tendencia, hiszen az elvárás nagy, az eredmény pedig egyre rosszabb. Suarez esetleges távozása nagy érvágás lehet a klubnak, és Iago aligha tudja pótolni a Premeir League góllövőlistájának második helyezettjét.

Az átigazolási ár 8 millió euró volt, azt azonban nem tudni, hogy hány éves szerződést írt alá a spanyol. Kíváncsian várjuk, mi alakul Suarez ügyben, illetve hogyan sikerül majd a beilleszkedés Iago számára.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése