2013. május 11., szombat

Kifosztaná a Milan a PSG-t! - nagy tervek de vajon reálisak?

Az AC Milan együttesénél újra éledt a futball! A klubot a szezon elején eltemették, mondván, a rutinos öreg rókák távozását követően nem igazolt a klub meghatározó játékosokat, sőt értékeinek egy részét is kénytelen volt kiárusítani a rossz anyagi helyzet miatt. A csapatot elhagyta Ibrahimovic, majd pedig a Thiago Silva játékjogáért fizetett óriási összeget a PSG. Nyáron a tervek szerint fordul a kocka! 

Úgy fest, meglesz a Bajnokok Ligája indulás és jelentősen szeretnék megerősíteni a klubot, szivárogtak ki hírek a milánói klub háza tájáról. A Corriere dello Sport arról értesült, hogy két PSG játékos, név szerint a csapatot egy esztendeje elhagyó Thiago Silva és a szintén Olaszországot háta mögött hagyó támadó Ezequiel Lavezzi van célkeresztben.

Azzal azonban tisztában kell lenni, hogy a PSG nagy álmokat sző és nem azért igazolta le a világ egyik, ha nem a legjobb középhátvédjét, hogy rövidesen továbbadjon rajta. Silva leigazolása, visszaszerzése nem realitás, legalábbis mi így érezzük, a Milan pénztárcájába, anyagihelyzetébe viszont nem látunk  bele.

Sokkal reálisabb lehet Lavezzi megszerzése, akinek piaci értékét 28 millió euróra becslik és ő nem olyan fontos láncszeme ennek a PSG-nek. Hallani lehetett olyan híreket is, mely szerint a párizsiak csatár poszton erősítenének. Több alkalommal felsejlett Rooney neve és Ferguson visszavonulásával távozása akár ténylegessé is válhat. Így pedig a Lavezzi transzfer könnyen megvalósulhatna.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése