2013. április 13., szombat

Kapaszkodó Everton, egyre reménytelenebb QPR

Nagyon fontos három bajnoki pontot tartogatott magában az Everton és a QPR összecsapása, mondhatni igazi hat pontos meccs volt. A két csapat ellenkező előjelekkel lépett a pályára, azonban a cél egyértelmű volt, a három bajnoki pont. A párharcot a hazaiak nyerték, ezzel kapaszkodnak a nemzetközi porond felé, míg a vendégek egyre nehezebb, szinte már reménytelen helyzetbe kerülnek, ami a bennmaradást illeti. 

A liverpooli kékek jól játszottak, mezőnyfölényt alakítottak ki, mely az első félidő hajrájában góllá érett. A 40. percben Gibson vette be Júlio César kapuját (1-0). Hiába próbálkoztak a vendégek gólt nem sikerült szerezni, nem úgy a hazaiak, akik Anichebe góljával a második félidő elején eldöntötték a meccset (2-0).

Úgy tűnik, hiába vásárolt be a QPR a télen, ez sem segít, a csapat a biztos kiesés szélén áll, míg az Everton ezzel a győzelemmel három pontra megközelítette az Everton csapatát. Ami pedig még nagyobb öröm a fanatikusoknak, hogy a városi rivális Liverpool immáron öt ponttal kullog mögöttük.

Everton - QPR 2-0
Gólszerzők: Gibson (40.), Anichebe (56.)

Őszi Ádám


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése