2013. március 6., szerda

Diego Simeone hosszabbított, marad az Atletico trénere - hivatalos

Több hír felreppent az utóbbi időben, hogy az Atletico Madrid sikeredzője Diego Simeone a szezon végén távozik a matracosok kispadjáról. Az argentin tréner válogathat a lehetőségek közül, azonban egyenlőre nem kér azokból, hiszen aláírta új kontraktusát jelenlegi klubjával, mely 2017-ig szól. 

Ez persze nem jelenti azt, hogy a tréner ki is tölti azt, viszont jelenlegi távozását feledteti. Ezzel a szakember, aki 2011 végén vette át a fővárosi klubot jelezte, hogy a megkezdett munkának nincs vége, tervei vannak még a matracosokkal.

Ami a klubnál való tartózkodását és eredményeit illeti, eme rövid idő alatt nagyon szépnek és ígéretesnek mondható, hiszen tavaly Európa Ligát nyert a csapat, majd pedig a Chelsea legyőzésével az Európai Szuperkupát is elhódították. Ami a jelenlegi szezont illeti, a klub remekel a bajnokságban, a városi és ősi rivális Real Madridot megelőzve a tabella második fokán állnak, míg a spanyol kupában az előbb említett riválissal döntőznek majd. Idén az Európa Liga már nem jöhet össze, a Kazany nemrégiben búcsúztatta a csapatot.

A nagy kérdés, hogy lesz-e pénz erősítésre, vagy kénytelen lesz a csapat megválni legnagyobb értékeitől, mint például Falcaótol, akit fél Európa magáénak szeretne...

Őszi Ádám 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése