2013. január 9., szerda

Szalaiért ajánlatot készül tenni az Arsenal, a Dortmund és a Wolfsburg is érdeklődik

A magyar válogatott támadója Szalai Ádám remek félszezont tudhat maga mögött, több helyen beválasztották az őszi szezon álom tizenegyébe. Góljai mellett remekül segíti a csapat játékát, így nem csoda, hogy az érdeklődés igen csak megnőtt iránta. Egyes hírek szerint az Arsenal együttese kész konkrét ajánlatot tenni a Mainz csapatának, ám a német klub illetékesei hallani sem akarnak Szalai távozásáról. 

Az ágyúsok még januárban mindenképpen szeretnének igazolni egy igazi vérbeli támadót, ám az első számú célpont David Villa úgy tűnik túl agy falat, a Barcelona vezetői ragaszkodnak a spanyol válogatott gólrekorderhez, így minden bizonnyal következik a B terv, mely a magyar válogatott támadó.

Szalai piaci ára az őszi szezon kezdetekor 3 millió euró volt, ám őszi teljesítménye ezt jelentősen feltornázta, pontos számokról azonban nem tudunk beszámolni. Az viszont tény, hogy nem csupán az Arsenal, hanem a Dortmund és a Wolfsburg együttese is puhatolózóan érdeklődik Szalai iránt.

A  német Bild Zeitung felkereste mind a játékos, mind pedig a Mainz illetékesét az üggyel kapcsolatban.

A 14-szeres magyar válogatott támadó, akinek egyébként 2015-ig élő szerződése van a Mainz csapatával csupán mosolyogva konstatálta - "Nem tudok semmiről..."

A klub részéről jobban kifejtették tényállásukat - „A télen biztosan nálunk marad. A világ minden pénzéért sem adjuk el” - mondta Christian Heidel, a Mainz klubmenedzsere, majd pedig hozzátette, ha valaki 20 millió eurót letesz az asztalra, akkor elgondolkoznak az ajánlaton.

Erre a mondatra a Bild el is kezdett agyalni, véleményük szerint ez egy taktikai húzás a klub részéről, ugyanis ezáltal feljebb srófolhatják a támadó árát.

Szerintetek Szalai marad a Mainz játékosa, vagy pedig lesz olyan ajánlat, melyre a klub vezetői rábólintanak?

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése