2013. január 10., csütörtök

Ha a Real Madrid elküldi Mourinhot abban az esetben a portugál tréner nagyot kaszálhat

Madridban hónapok óta gyűlnek a viharfelhők, ez pedig kihat Mourinho helyzetére is. A tréner egyes húzásaival  a szurkolók egy jelentős részét eltaszította maga mellől, és a csapaton belül sincsen minden rendben. Több szurkolói forumon már megszavazták a tréner menesztését, ám ebben nem ők döntenek, hanem a klubvezetés, a királyi gárda első embere Florentino Perez.  

Nem tudni, hogy a klubelnök hogyan viszonyul jelenleg Mourinhohoz, ám az biztos, ha a trénert menesztenék az a klub számára anyagilag igen csak megterhelő lenne. A "Special One" szerződésében ugyanis van egy záradék, miszerint ha nem önkéntesen távozik a tréner, hanem menesztik akkor 10 millió euró üti Mou markát. Tehát a "Special One" szerződése tartalmat egy 10 millió eurós végkielégítést amennyiben kirúgják.

Ezen kitétel már a hosszabbítása előtt benne volt a szerződésében, mikor még az Inter együttesétől a spanyol fővárosba szerződött. Tegyük hozzá, hogy jelenleg semmilyen hír nem szól a menesztése mellett, ám ez a 10 milliós összeg azért jócskán változtat a helyzeten...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése