2013. január 10., csütörtök

Barca: Roura beszélt Cuenca, Villa és Valdes sorsáról

Az FC Barcelona háza táján jelenleg nem az érkező játékosokról beszél a sajtó, hanem a lehetséges távozókról. A sérüléséből felépülő Cuenca több klub kívánságlistályán szerepel, mint kölcsönjátékos, míd David Villa a Juve és az Arsenal noteszében is szerepel. Emellett a katalánok hálóőre Victor Valdes áll szerződéshosszabbítás előtt. Ezen játékosok ügyében a csapat jelenlegi megbízott trénere, egyébként másodedzője Jordi Roura nyilatkozott. 

A tréner Cuenca ügyében annyit mondott, nem szükséges a kölcsönadása, meglesz a lehetősége a klubnál a további fejlődésre - "Nem tervezzük Cuenca kölcsönadását senkinek"

Ezt követően David Villa sorsa került terítékre, a támadó még nem igazán nyerte vissza formáját súlyos sérülését követően - "Hosszú és nehéz folyamaton ment keresztül. Csodálatos a munkája, minden nappal egyre jobb lesz. Kétségem sincs afelől, hogy a végén ugyanolyan játékos lesz, mint amilyennek ismerjük."

Ami pedig Victor Valdest illeti - "Alapvetően ez az ő döntése lesz, de most a mi kapusunk, és minden kétséget kizáróan úgy gondolom velünk lesz sokáig." - mondta Roura.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése