2012. október 9., kedd

A Dortmund védősorából erősíthet a Manchester United, hacsak a Barca bele nem szól

Sir Alex Ferguson védő gondokkal küszködik, ugyan is Nemanja Vidics, Phil Jones és Chris Smalling is harcképtelen a Vörös Ördögök csapatánál. Ez a sérüléshullám rávilágított a skót trénernél arra, hogy nincs megfelelő mennyiségű minőségi védője együttesének. Egyből tovább is gondolt a skót mester és elővette jegyzeteit, melyben a Dortmund német válogatott védőjének neve áll. A szóban forgó játékos a nagy tehetségnek tartott Mats Hummels, aki remek szezont tudhat maga mögött és nem a United az első csapat mely érdeklődik iránta. 

A Dortmund biztosította már magát, hiszen játékosának 2017 nyaráig szóló szerződése van, a becsült piaci ára pedig 24 millió euró, mellyel így a német bajnok könnyedén játszhat és feljebb is tornászhatja, persze ha egyáltalán meg akarnak válni egyik kiválóságuktól.

Ami Hummels átigazolását illeti, nagy valószínűséggel riválisa is akad majd a Vörös Ördögöknek, hiszen a Barcelona együttese szintén védő gondokkal küzd, nem is akár milyennel, jelenleg a katalánok egész kezdő védelme sérült és a januári átigazolási időszakban minden képen középső védőt akarnak majd venni.

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése