2012. szeptember 14., péntek

Wenger nyilatkozott Drogba leigazolásával kapcsolatban

A tegnapi nap folyamán felmerültek olyan hírek, miszerint az Arsenal csapata szeretné megszerezni a Chelsea korábbi kiválóságát Didier Drogbát. Az ügyben egyből felkeresték az Ágyúsok mesterét, aki a következő képen nyilatkozott - "Véleményem szerint ő most nem szabad ügynök, így nem lehet ingyen megszerezni. Nem tudom mi a helyzet vele. Nem akarjuk megszerezni a kiváló játékost."  

Viszont az elefántcsontparti klasszis akár napokon belül klub nélkülivé válhat, tehát szabadúszó lehet, hiszen klubja anyagi gindokkal küszködik. A klubnak több tulajdonosa van és köztük nincs egyetértés, komoly viták folynak, a dolgot pedig a csapat rossz szereplése csak tetézi. Drogba csillagászati fizetését, ha nem tudják, vagy nem akarják fizetni, akkor kénytelenek lesznek elengedni őt és nagy valószínűséggel csapattársát a korábbi Chelsea csatárt Anelkát is. 

Ha ez bekövetkezik, akkor klubok sora fog sorban állni Drogba "kegyeiért". A kérők közt minden bizonnyal ott lesz a Juventus és a Liverpool csapata, és ki tudja, hogy az Arsenal beszállna-e a versenybe...

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése