2012. szeptember 14., péntek

Arsenal: Új szerződést kínálnak Wengernek, de ő még nem tudja mit akar

Az Arsenal háza tájáról, olyan információk szivárogtak ki, mely szerint Ivan Gazidis a klub első embere szeretné meghosszabbítani Arsene Wenger 2014-ben lejáró szerződését. A francia szakember 1996 óta ül a londoni csapat kispadján és a bizalom iránta töretlen, ez a tulajdonos az ESPN-nek adott nyilatkozásban tudatta is -  „Az, hogy hosszabbítani akarunk vele, nem egyfajta szentimentalizmus, nem jutalom az eddigi szolgálataiért. Hisszük, hogy hihetetlen jó menedzserünk van, aki szereti a klubot, és a legjobb menedzser számunkra.” 

A mester az eddigi 16 év alatt 904 tétmérkőzésen ült az Ágyusok kispadján, három bajnoki cím (ebből az egyik veretlenül), négy FA-kupagyőzelem és négy Szuperkupa diadal fűződik a nevéhez. Sir Alex Ferguson után ő a második edző, aki legrégebben foglal helyet csapata kispadján.

A BBC felkeresésére Wenger nem adott különösebb választ, nem túl jó kedvében találták a szakembert, aki annyit mondott - „Jelenleg nem vagyok olyan hangulatban, hogy a hosszú távú jövőmről egyeztessek. Két évig még érvényes a mostani szerződésem, ez nagyon hosszú idő.”

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése