2012. július 13., péntek

Touré elhagyhatja a Manchester City csapatát

Kolo Touré a City védője
Kevés játéklehetőséghez jutott az utóbbi időben a City csapatánál Kolo Touré,  aki szívesen váltana klubot a több játéklehetőség reményében. Van is egy komoly kérője, a török bajnokságban szerepló Bursaspor. 

"Az elmúlt két napban tárgyaltunk Touréval, jelenleg most az a legfontosabb, hogy megszerezzük a játékjogát. Természetesen semmi sem biztos, amíg nem írja alá a szerződést, de keményen dolgozunk azért, hogy megpróbáljuk véglegesíteni a tárgyalásokat."Ertugrul Saglam a Bursaspor menedzsere.

Az elefántcsontparti válogatott védő eddig csupán két klubban futballozott, 2002-ben került az Arsenal csapatához, ahol alapembernek számított és több mint 220 mérkőzésen lépett pályára az Ágyúsok mezében. Jó teljesítménye felkeltette az olaj milliárdokban fürdő City együttesét és 2009-ben 16 millió fontért leigazolta a védőt. Eleinte még számoltak vele, ám később a kispadra szorult és már csak epizódszerep jutott számára.
Piaci értéke is jelentősen lecsökkent, jelenleg 8 millió euróra becslik, azt, hogy mennyiért távozhat Törökországba nem lehet még tudni.

Kedveld facebookos oldalunkat és légy tagja oldalunknak, ha megteszed üzenőfaladon megjelennek a friss híreink. Íme az oldal: http://www.facebook.com/SportToll

Szerző: Őszi Ádám 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése