2012. július 11., szerda

Akár 20 millió fontot is bukhat támadóján a Liverpool

Nem egyszerű a Liverpool helyzete Andy Carroll ügyében, hiszen a csatán nem tudta beváltani a hozzá fűzött óriási reményeket. A támadót tavaly 35 millió fontért igazolták le a Newcastle csapatától és a szezonban félszáz tétmérkőzésen csupán tíz alkalommal tudott eredményes lenni. Azon, hogy a támadóért ennyi pénzt fizettek Liverpoolban már akkor sokan elcsodálkoztak, hiszen árát maximum 20 millió euróra becsülték és még azon is sokan felhördültek. A Liverpool úgy tűnik kölcsön adhatja Carrollt, akinek két kérője is akad.
Az egyik az AC Milan csapata melyről először azt gondolták, hogy Berlusconi csak viccelődik mikor azt mondta szívesen látná a csapatban a támadót, ám újabb olasz hírek szerint nem elképzelhetetlen, hogy a milánóiak tényleg kölcsönvennék a csatárt. A másik kérő pedig a Premier League újonca a West Ham United, mely egy évre kölcsönvenné a játékost és ezt követően határozna arról, hogy megveszi e a Liverpooltól. Carrollért 15 millió fontnál többet nem nagyon fog kapni a pool, így ez az üzlet óriási veszteséggel zárulhat számukra, a Newcstle persze nagyon jól járt tavalyi üzletével.

Működik egy facebookos oldalunk is, kedveljétek, likoljátok az oldalt és üzenőfezlatokon megjelennek a legfrissebb hírek. Jó kommentelgetést, olvasgatást http://www.facebook.com/SportToll

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése