2012. július 11., szerda

Arsenal: Célkeresztben a Fiorentina fiatal csatára, a Chelsea és a Juve is beleszólhat az üzletbe

Jovetic a Fiorentína támadója
Már régebben felröppentek azok a hírek, mely szerint a Chelsea és a Juventus verseng a fiatal montenegrói csatár Stevan Jovetic aláírásáért. A játékos piaci értéke soha nem látott magasságokban van, jelenleg 25 millióra becslik a támadó értékét, aki remek szezont tudhat maga mögött a Fiorentína csapatában. A legfrissebb angol források arról számoltak be, hogy Jovetic az első számú név az Ágyúsok mesterének noteszében, aki Van Persie távozása esetén kerülhet a londoniakhoz. Az ár elég húzós, ám ha RVP távozik kénytelenek lesznek minőségi támadóra költeni. Viszont az üzletbe beleszólhatnak még a londoni kékek és az Öreg Hölgy is.

A 22 esztendős Jovetic a Partizan csappatától került az olasz Fiorentina csapatához még 2008-ban és remek fejlődésen ment keresztül a klubnál. Rendszeresen tagja a montenegrói válogatottnak, melyben 20 mérkőzésen kilenc alkalommal volt eddig eredményes.

Működik egy facebookos oldalunk is, kedveljétek, likoljátok az oldalt és üzenőfezlatokon megjelennek a legfrissebb hírek. Jó kommentelgetést, olvasgatást http://www.facebook.com/SportToll

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése