2012. június 24., vasárnap

Nasri kiakadt a vereséget követően, egy újságíró bánta

Nem az első kirohanását csinálta a forrófejű francia játékos Samir Nasri, aki a spanyolok elleni vereséget követően illetett egy újságírót csúnya szavakkal. A City játékosa úgy véli, hogy a francia média emberei, újságírói, folyamatosan rossz színben tüntetik fel a nemzeti csapatot és csak a szart írják a válogatottról. Nem segítik vagy dicsérik őket hanem folyamatosan szapulják. Tény ami tény, hogy a francia sajtó nagyon rászállt a válogatottra az utóbbi években, de akkor sem lehet úgy viselkedni ahogyan Nasri tette. 

A mérkőzés után ugyanis egy újságíró a vereség okairól szeretett volna interjút készíteni Nasrival, melyre a francia nemleges választ adott, majd ezt követően kifordult magából és a következőt mondta: "Te mondod nekem, hogy vesztettünk? Gyere, rendezzük le kint! Menj a pics.ba, b.szd meg anyádat, te rohadt k.csög. Most mondhatod, hogy bunkó vagyok"

Az ügyben már nyilatkozott a Francia labdarúgó-szövetség elnöke Noël le Graët aki elmondta, hogy ez a viselkedés elfogadhatatlan. "Nasri egy érzékeny fiú, de a szavai elfogadhatatlanok"

Működik egy facebookos oldalunk is, kedveljétek, likoljátok az oldalt és üzenőfezlatokon megjelennek a legfrissebb hírek. Jó kommentelgetést, olvasgatást http://www.facebook.com/SportToll

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése