2012. június 26., kedd

Hivatalos: A francia gólkirály Giroud az Ágyúsoknál folytatja

Hosszú ideje téma volt, az előző szezon francia gólkirályának Londonba igazolása és most pontot tehetünk az ügy végére. A Montpellier 25 éves csatára Olivier Giroud ugyanis mindenben megállapodott az Arsenal csapatával, átesett az ilyenkor szükséges orvosi vizsgálatokon és már csak a szerződés aláírása van hátra, jelentette meg a klub a hírt hivatalos oldalán. Pontos információk nincsenek, hogy hány éves kontaktus született és az átigazolási árat is csupán sejteni lehet, mely körülbelül 10-13 millió euró lehet. Giroud az előző szezonban bajnoki címet nyert a Montpellier csapatával és 36 mérkőzésen szerzett 21 góljával kiérdemelte a gólkirályi címet. Természetesen a szezon csapatába is bekerült Franciaországban. A támadó azt követően érkezett Londonba, miután a francia csapat kiesett az Európa Bajnokságról a spanyol válogatott ellen.

A játékos elmondta, hogy gyermekkori álma vállt ezzel valóra, nagyon tiszteli az Arsenal múltját és reméli, hogy a történelmében jelentős szerepet játszik majd.

Működik egy facebookos oldalunk is, kedveljétek, likoljátok az oldalt és üzenőfezlatokon megjelennek a legfrissebb hírek. Jó kommentelgetést, olvasgatást http://www.facebook.com/SportToll

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése