2012. május 9., szerda

Rémület és széthúzás az ifi meccsen

Hétvégén Somogyszil fogadta Hetes csapatát a bajnokságban és már az ifjúsági mérkőzés is bőven hozott  izgalmakat. Sajnos az ifinek mostanság nem nagyon megy, várat magára a jó eredmény egy ideje és most sem mi voltunk a mérkőzés esélyesei, ugyanis a hetesi ifi második a tabellán. Sérülésem miatt végre külső szemmel láthattam játszani a srácokat.

A fentibb tények ellenére mi kezdtük jobban a találkozót és sorra alakítottuk ki helyzeteinket, az ellenfél pedig kósza kontrákat vezényelt. Kapufáig, majd pedig gólig is eljutottunk, mindkét esetben Koskócki Ferenc (Kosi) tornáztatta a kapust. Ezzel a találattal megvolt a vezetés ám, még nagyon sok volt hátra. Ekkor megdöbbentő eset történt, ugyanis a vendégek jobb védője összeesett a pályán. Az edző és a bíró egyaránt oda sietett, a srác pedig annyit mondott, hogy szúr a szíve. Rögtön mentőt hívtak, szívroham gyanújával.  A kiérkezés 30 percig tartott (!) de végül ott és akkor nem lett nagy probléma, bevitték a srácot kivizsgálásra. Sajnos azóta nincs hírünk róla de bízunk benne, hogy jól van.

A Hetesiek ezt követően tíz emberrel játszatok, mivel cseréjük nem volt, ám átvették a játék irányítását. Nem is tudom talán megdöbbentünk, lefagytunk a történtek miatt. Érdekesen hamar vége lett az első játékrésznek, miután  a sporttárs a 42. percben lefújta az első félidőt, úgy, hogy ráadásul tíz percet állt a játék a történtek miatt.
A második félidő sajnos nem rólunk szólt, mivel Hetes előbb szépített, majd pedig a győztes találatot is megszerezte. A csapat a második játékrészben szétesett, a középpálya nem tolódott vissza védekezni és meg is lett az eredménye... 
A végén még Kosi kiegyenlíthetett volna, ha az a volna ott nem lett volna...


"Nem rossz ez a csapat, csak meg kell tanulni kommunikálni a pályán és csapatként együtt működni, ha ez megvan akkor az eredmények is jönni fognak szépen sorban." - Egy szurkoló

Hétvégén irány Kisbárapáti és a cél mi más mint a három pont megszerzése

Szerző: Őszi Ádám

2 megjegyzés: