2012. április 22., vasárnap

Gólzáporos bajnoki Andocson


Fordulatos mérkőzést játszott egymással a két csapat.
Mi kezdeményeztünk a mérkőzés elején és irányítottuk is azt. Sikerült 0-2 arányban meglépni vendéglátónkat, ám egy kétes szituáció zavart keltett a játékosokban, ugyanis a hazaiak kapusa a földön maradt azt állítván szándékosan fejbe rúgták, ám erről szó sem volt. Ezt követően a játékvezető érdekes ítéletet hozott, mikor a tizenhatoson kívül buktatott andocsi játékos számára büntetőt ítélt. Fortuna valószínűleg ugyan úgy hibázni látta a bíró sporti, mert a kapufa segítségével a büntető kimaradt. Így a félidőben kétgólos előnnyel mentünk pihenni.

A második félidő kritikán aluli játékvezetést hozott: ujjbab büntető, ezúttal egy állítólagos kezezés miatt, de a hazaiak ezt is a kapufára rúgták. Nem telt el öt perc és a bíró ismét a büntetőpontra mutatott természetesen Andocs javára és ezt már értékesítették is (a büntető ezúttal jogos volt).
Két fiatal asszisztens segítette a játékvezető munkáját, ám bárcsak ne tették volna (a les fogalma kicsit idegen még számukra). Előbb egy Andocsi próbálkozást - mely nem volt les - behúztak, majd egy három méteres lest - mintha mi sem történt volna - elengedtek és az eredmény máris 2-2 módosult.
Olyan érzése volt az embernek: bármit teszünk, Andocsnak kell nyernie! Ezt követően a csapat megrogyott, mind fejben, mind erőnlétileg ellenfelünk-felénk kerekedett. A vezetés is megszerezték erre még volt válaszunk, ám a lefújás előtt pár perccel Andocs megszerezte a három pontot jelentő találatot.

Andocs-Somogyszil 4-3


Egy igazi derbi kerekedett a mérkőzésből kár, hogy a játékvezetői ténykedés ilyen siralmasra sikeredett a szezonban immár nem először.

Gratulálunk Andocs csapatának és további sok sikert kívánunk a bajnokságban számukra.

Ifjúsági mérkőzés: Andocs-Somogyszil 1-0

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése