2015. december 9., szerda

Átigazolásfigyelő: A West Ham is beszáll a nagyok harcába

Javában zajlik a kluboknál a visszaszámlálás, a háttérben pedig gőzerővel zajlanak az egyeztetések, avagy nemsokára nyílik az átigazolási piac. A téli időszak egyik slágertémája a Porto fiatal tehetségének Rúben Nevesnek az esetleges klubváltása. 

A mindössze 18 esztendős védekező középpályás idén robbant a köztudatban, a figyelmet pedig főként a Bajnokok Ligájában irányította magára. A Porto mind az öt eddigi csoportmérkőzésén a kezdőben kapott helyet, teljesítménye pedig sok-sok szemet irányított Portugália irányába. Kortársai a Porto U19-es csapatával az Ifjúsági BL-ben bizonyíthatnak, a két színtér között hatalmas a különbség. 

Rúben Neves novemberben a portugál nemzeti csapatban is bemutatkozhatott, idő közben pedig a sajtóban megjelent hírek szerint Arsene Wenger és Jürgen Klopp is felfigyelt rá, s azon van, hogy megszerezze az ifjú titánt. A legfrissebb hírek szerint azonban a West Ham United is ajánlatot készül tenni, a londoniak megpróbálnak beleszólni a nagyok dolgába.

A Porto újabb labdarúgóért tehet zsebre hatalmas összeget, avagy aligha a jelenlegi 6 millió eurós piaci értékén távozik Neves, ha egyáltalán távozik. A felek között hosszútávú 2019-ig szóló szerződés van.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése