2015. július 21., kedd

Újabb játékost igazol a Valencia

A szingapúri üzletember Peter Lim nem a levegőbe beszélt akkor, amikor hetven százalékos tulajdonjogot szerzett a spanyol klubnál. A Valencia ugyanis jelen állás szerint a legtöbb pénz költötte a nyár folyamán játékosokra. A csapat papíron erősödik, ezúttal egy új kapus érkezett, ám, hogy a pályán mire lesznek képesek, a szezon során majd kiderül. 

Nemrégiben összegeztük a klub átigazolási híreit, érkezőket, távozókat és egy kicsit a pletykák mögé is tekintettünk (KATT)! Ekkor még nem volt a látókörünkben az ausztrál válogatott fiatal hálóőre Mathew Ryan, aki immáron Valencia játékosnak mondhatja magát. A felek megegyeztek, klubja a belga Club Brugge a transfermarkt.de információi szerint 7 millió euróval lett gazdagabb. A hivatalos bejelentés még várat magára, ám az átigazolás tényét immáron kész tényként kezelik mindenütt. 

Diego Alves a Valencia hálóőre sérüléssel küszködik, így Ryan előtt nagy lehetőség nyílhat a bizonyításra a szezon elején. Persze, ha ő kapja meg a lehetőséget, ugyanis a 26 esztendős Yoel Rodriguez a Celta Vigo fedélzetét hagyta el a "Debevérek" hívó szavára.

Amennyiben a transzfer tényleg létrejön, a vételár pedig 7 millió euró, abban az esetben a Valencia immáron 109 milliónál jár az idei nyáron, avagy ennyit költöttek a keret megerősítésére, mely jelenleg a legtöbb Európában.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése