2015. július 24., péntek

Támadó középpályást szerződtetett a Chelsea - hivatalos

A Chelsea labdarúgócsapatánál nagyok az elvárások, kimondani nem mondják ki, de a bajnoki címvédés mellett a Bajnokok Ligája győzelem jelentené a jó szezont, az elfogadható kategóriát. Azonban nem csak a jelenre, a jövőre is gondol a klubvezetés. A kékek fiatal szerb szélsővel erősítettek, s fejlődése érdekében rögtön kölcsön is adták. 

Immáron nem a szerb bajnok Patrizan Beograd labdarúgócsapatát erősíti Danilo Pantic a fővárosi klub saját nevelésű játékosa. Az u19-es szerb válogatott csapatkapitányát ingyen szerezte meg Jose Mourinho csapata, ugyanis a felek között lejárt a kontraktus. Pantic 2019 nyaráig kötelezte el magát a Stamford Bridgen, ám egyelőre nem Londonban, nem is Angliában, hanem Hollandiában kell bizonyítania a Vitesse Arnhem színeiben.

A posztját tekintve 18 esztendős támadó középpályás a bal szélen is otthonosan mozog - "Nagyon boldog vagyok, hogy aláírhattam a Chelsea-hez, a Premier League bajnokához. Remélem, meg tudom mutatni a következő szezonban a Vitesse-nél, hogy mit tudok. Megtisztelő mindkét klub bizalma."

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése