2015. május 12., kedd

Liverpool: Rivális csapna le Sterlingre

Roppant kelendő a Liverpool szélsője Raheem Sterling, akire most londoni "nagyvadak" csapnának le a Daily Mail értesülései szerint. Az Anfieldre számos ajánlat érkezhet a nyáron, nagyon nehéz lesz az angol válogatott játékos megtartása. 

Nem egyszerű a vörösök helyzete, ugyanis Sterling nem hajlandó elfogadni a klub új szerződési ajánlatát, mely arra kényszerítheti a vezetőséget, hogy idő előtt megváljon játékosától. Sterling mindössze 20 esztendős, hatalmas tehetségnek számít, nagyn fiatalon és jól robbant be a köztudatba, teljesítménye és statisztikái pedig lenyűgözőek, így nem csoda, hogy a legfrissebb hírek szerint José Mourinho és Arsene Wenger sem sajnálna jelentősebb összeget áldozni a megszerzésére.

Ami a német transfermarkt.de becsléseit illeti, Sterlingk játékjoga, piaci ára 30 millió eurót is megér. Aki meg szeretné szerezni az angol válogatott játékost, bizony tényleg jó mélyen a zsebébe kell, hogy nyúljon.

De nem csak angol kérők lesznek! Ez szinte teljesen biztos, ugyanis a Paris Saint-Germain és a Real Madrid sem közömbösen tekint a villámláptű játékosra, ahogyan a Dortmund és a Bayern München sem. utóbbi esetében befolyásoló tényező lehet Guardiola személye, maradása, vagy esetleges távozása. Emellett pedig Manchester mindkét csapata a City és a United is ajánlatot tehet...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése