2015. április 28., kedd

Manchester City: 40 millió euró az Arsenal kiválóságáért

A Daily Mirror arról számolt be, hogy információi szerint a Manchester City újfent az Arsenal egyik kulcsemberét vadászná le, a jelenség nem új keletű, ugyanis az elmúlt öt esztendőben öt Ágyús költözött az Emiratesből az Etihadba. Az ajánlat roppant kecsegtető, ám a hírek szerint Wenger ragaszkodik játékosához. 

Időről időre rengeteg kritika éri az Arsenal játékospolitikáját, mondván kinevelik, sztárokat csinálnak játékosaikból, melyet később egy rivális klub kamatoztat, s ez az a plusz, ami miatt az Emirates környékén már rég nem örülhettek bajnoki címet, mindig hiányzik egy-egy kulcsjátékos a csapatból, s rendre sérül a keret, egy-egy kulcsember távozik.

Ezúttal Jack Wilshere kerülhet a Polgárok célkeresztjébe, illetve amennyiben az információ pontos, már bele is került, s egy roppant jó ajánlat előkészítése zajlik. A piaci viszonyokat tekintve 25 millió euróra taksálják az irányító árát, a City pedig 40 millióval győzné meg Wengert és a klubvezetést, ám utóbbi állítólag erről hallani sem akar.

Arsenal játékosok átigazolása közvetlen a Manxhester Citybe:
Kolo Toure - 2009 nyarán 18,7 millió euróért 
Emmanuel Adebayor - 2009 nyarán 29 millió euróért
Samir Nasri - 2011 nyarán 27,5 millió euróért
Gaël Clichy - 2011 nyarán 7,75 millió euróért
Bacary Sagna - 2014 nyarán ingyen

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése